vineri, 9 decembrie 2011

Noile procesoare AMD Vision au ajuns in Romania

Tehnologia AMD Vision disponibile in noile procesoare ale companiei din California, pune la dispozitie utilizatorilor o experienta vizuala captivanta pentru jocuri si clipuri video HD.
Aceste procesoare din seria AMD A-Series APU ofera grafica integrata cu o performanta asemanatoare cu a unei placi video dedicate.

Datorita capabilitatii DirectX 11, procesoarele AMD Vision ofera imagini realistice cu multe detalii in jocuri. In plus, asocierea cu o placa grafica AMD Radeon HD din seria 6000 imbunatateste performanta vizuala cu pana la 75%.
Exista in momentul de fata trei modele de procesoare AMD Vision: A4, A6, si A8. Dintre care momentan doar A6 si A8 sunt disponibile.

AMD Vision A4 este cel mai slab dintre cele trei procesoare, acesta oferind doua nuclee (Dual-Core) de procesare si o grafica destul de performanta. AMD A4 este capabil de editarea fotografiilor la o viteza mare, ofera o performanta ridicata, este silentions, si are un consum scazut de energie.

Modelul de mijloc, AMD Vision A6 este un procesor Quad-Core ce ruleaza la o frecventa de 2.6GHz, are un cache L2 de 4MB, si grafica integrata AMD Radeon HD 6530D. Acesta este alegerea perfecta in cazul in care va doriti putere de editare video si multitasking. Ruleaza fara probleme multe aplicatii in acelasi timp, iar datorita performantei sale puteti transforma camera dvs. intr-un centru multimedia HD.

Ultimul model si cel mai performant este AMD Vision A8, acesta fiind un procesor Quad-Core ce ruleaza la frecventa de 2.9GHz, cu un cache L2 de 4MB, si o grafica integrata AMD Radeon HD 6550D. AMD Vision A8 este un procesor cu o performanta uimitoare ce va pune la dispozitie un gaming la o calitate foarte mare.
Acesta este perfect pentru divertisment HD si jocuri 3D ultra-realistice, dar ofera si performanta multitasking uimitoare datorita puterii Quad-Core si dual-graphics.


Sursa: itstiri.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More