vineri, 9 decembrie 2011

MSI lanseaza placa de baza A55M-P35 FM1

MSI a anuntat ieri prima sa placa de baza bazata pe chipset-ul A55 de la AMD pentru procesoarele Llano. MSI A55M-P35 este o placa de baza micro-ATX cu socket FM1, doua sloturi DIMM DDR3-1600, sase porturi SATA 6Gbps, un slot PCI-Express x16, LAN Gigabit, audio 7.1, condensatori solizi, si cateva caracteristici pentru overclocking.

Una dintre acestea este Click BIOS Concept bazata pe arhitectura UEFI. Aceasta permite utilizatorilor sa navigheze prin BIOS cu ajutorul mouse-ului, mai degraba decat cu tastele de directionare. De asemenea, BIOS-ul suporta hard disk-uri peste 3TB.
Toate placile de baza de la MSI vin echipate cu ultima tehnologie OC Genie II, pemitand utilizatorilor acces instant la overclocking pentru a creste performanta sistemului cu pana la 110%, conform MSI. De asemena, exista controale avansate pentru avansati.
MSI A55M-P35 nu pare sa vina cu porturi USB 3.0, desi suporta tehnologia i-Charger care permite incarcarea iPad-urilor si a altor tablete chiar si atunci cand sistemul este oprit.
Pentru moment nu exista detalii cu privire la pret si disponibilitate.


Sursa: itstiri.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More