vineri, 9 decembrie 2011

DocuWare 5.1c simplifica managementul documentelor de pe suporturi mobile

Beck et al Services, furnizor de solutii pentru managementul integrat al documentelor, lanseaza pe piata din Romania noua versiune DocuWare. DocuWare 5.1c aduce un modul Web Client cu functii extinse si mai usor de utilizat, o inovatie in cautarea documentelor prin modulul Smart Connect si aplicatii pentru dispozitivele mobile Apple.

La ora actuala, 80% din angajatii romani consuma in medie 30 minute pe zi cautand anumite documente, 60% petrec peste o ora recreand documente care deja exista si 7,5% din toate documentele unei companii se deterioreaza anual. Fara o solutie care sa stocheze si care sa permita utilizarea in mod eficient a documentelor, atat companiile din mediul privat cat si institutiile publice din Romania se supun riscurilor de aparitie a blocajelor in activitatea de zi cu zi, datorate fluxului neperformant de documente si informatii.

DocuWare este o solutie de automatizare a proceselor de business, care permite automatizarea si administrarea oricaror tipuri de documente, indiferent de format sau sursa. Cea mai noua versiune a solutiei, DocuWare 5.1c, a fost lansata pentru a extinde funcţionalitatile pe care utilizatorii le pot accesa de pe Web si pentru a simplifica fluxurile de lucru in cadrul unei companii. Noua versiune DocuWare aduce un modul Web Client cu functii extinse si mai usor de utilizat, o inovatie in căatarea documentelor prin modulul Smart Connect si aplicatii pentru dispozitivele mobile Apple.

Cea mai noua functie adusa solutiei DocuWare, modulul Smart Connect permite integrarea solutiei de management al documentelor in orice alta aplicatie deja folosita de utilizatori. Principalul beneficiu al acestui modul este ca permite accesarea oricarui fisier existent in arhiva DocuWare sau salvarea noilor documente fara a parasi aplicatiile in care acestea au fost create. Modulul, care poate fi configurat de orice utilizator cu minime cunostinte de IT, permite integrarea unui buton special in programele deja folosite intr-o companie. De exemplu, dupa instalarea acestui modul, daca un utilizator doreste sa acceseze o factura deja indexata de DocuWare, in timp ce utilizeaza programul de contabilitate, acesta trebuie doar sa apese butonul Smart Connect.

In DocuWare 5.1c, Web Client-ul ofera majoritatea functionalitatilor disponibile in modulul Windows Client. DocuWare s-a concentrat pe redarea functionlitatii, performantei si scalabilitatii pentru activitatile remote din cadrul companiilor, punand accent pe simplificarea modului de utilizare a aplicatiei de pe suporturile mobile. Documentele pot fi afisate, editate, denumite, comentate si semnate dintr-un display tip „carusel”, care permite navigarea usoara printre fisiere. Toate documentele pot fi deschise si din programul original in care au fost create pentru a fi editate si indexate pentru arhivare. De asemenea, versiunea mobila permite procesarea simultana a mai multor documente si introducerea comentariilor pe fiecare pagina a unui document.

Cu versiunea 5.1c, DocuWare poate fi folosit pe dispozitivele mobile Apple – smartphone-urile iPhone si tabletele iPad. Modulul Mobile permite utilizatorilor accesul la toate documentele DocuWare, dar si trimiterea acestora prin email sau autorizarea si semnarea rapida a facturilor. DocuWare Mobile Plus este o aplicatie special creata pentru tabletele iPad, suportand rezolutia maxima a acesteia de 1.024X 768 pixeli. In plus, DocuWare Mobile Plus este integrat cu aplicatia iBooks, permitand colectarea documentelor DocuWare, care sunt in format PDF, intr-o biblioteca digitala. Astfel, toate documentele DocuWare necesare unei intalniri sau prezentari sunt oricand disponibile pe tableta iPad a utilizatorului prin intermediul iBooks si a aplicatiei Mobile Plus.
In Romania, solutia DocuWare este implementata de Beck et al. Services Romania, membra a grupului international Beck et al. Services.


Sursa: itstiri.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More