vineri, 9 decembrie 2011

Asus lanseaza oficial placa de baza Mini-ITX F1A75-I Deluxe

Asus a prezentat la Computex placa de baza F1A75-I Deluxe. Chiar daca Computex a avut loc cu luni in urma, F1A75-1 a fost anuntata oficial ieri printr-un comunicat de presa lansat de Asus in care anunta linia F1A75, inclusiv F1A75-I Deluxe, o placa de baza mititica cu multe optiuni de conectare.

Placa de baza mini-ITX FM1 este construita in jurul controller-ului AMD A75 Fusion, fiind perfecta pentru a fi folosita cu noile APU-uri de la AMD. Aceasta include DIP2 cu DIGI+ VRM, Wi-Fi integrat, UEFI BIOS, slot PCIe X16 si doua sloturi DIMM capabile sa suporte o memorie maxima de 16GB DDR3 1866.
Ceea ce iese in evidenta la aceasta placa de baza sunt optiunile de conectivitate. F1A75-I Deluxe ofera porturi pentru HDMI 1.4a, DVI-D, DisplayPort, PS/2, sunet surround 5.1 canale, S/PDIF, Ethernet si Bluetooth, impreuna cu doua porturi USB 3.0, patru USB 2.0, si si patru porturi SATA3 6Gbps (unul este extern).
In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea, Asus nu a oferit detalii, insa cu asa optiuni nu va asteptati sa fie ieftina. Alte placi de baza din linia F1A75 ofera configuratii diferite.


Sursa: itstiri.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More