joi, 8 decembrie 2011

Aparat foto Nikon 1 J1, 10.1MP, Negru + Obiectiv VR 10-30 mm

Vietile active pline de ocazii unice de a-i inregistra pe cei dragi in actiune au nevoie de un aparat foto care sa tina pasul. Proiectat sa gandeasca rapid si sa actioneze si mai rapid, aparatul foto Nikon 1 J1 de dimensiuni extrem de mici si cu obiective interschimbabile este tot ce aveti nevoie pentru a realiza imagini si filme extraordinare.
Suficient de portabil pentru a fi luat oriunde si usor de utilizat, va oferi modalitatii in care va surprindeti universul noi niveluri ale vitezei, simplitatii si bucuriei .

Fiecare fotografie este unica, dar putine dintre ele pot prinde viata chiar in fata ochilor dumneavoastra.
O noua modalitate fantastica de a surprinde un moment intr-un mod cu totul diferit, functia unica Instantaneu miscare de la Nikon inregistreaza simultan un film de o secunda cu incetinitorul si o imagine statica, apoi le combina pentru a crea o fotografie care se misca.
Usor de accesat prin intermediul selectorului de moduri, totul se intampla doar cu un clic.



Cu Selectare inteligenta fotografie, este intotdeauna momentul potrivit sa declansati.
Aceasta functie incredibila incepe inregistrarea inainte de a apasa complet declansatorul si continua si dupa clic. Realizeaza 20 de imagini la rezolutie ridicata aproape instantaneu, apoi le salveaza pe cele mai bune cinci.
Imaginile sunt recomandate in functie de factori precum expresia fetei, compozitie si focalizare, astfel ca nu veti mai rata nicio fata zambitoare, nu veti mai taia din greseala capul cuiva si nu veti mai avea imagini neclare.

Nu exista bucurie mai mare decat inregistrarea unui film pe un aparat foto care permite realizarea filmelor HD.
Aparatele foto Nikon 1 va permit sa realizati fotografii cu rezolutie ridicata in timp ce filmati — fara a intrerupe inregistrarea — si puteti filma cu incetinitorul pentru un efect dramatic.
Sistemul rapid de focalizare automata faciliteaza surprinderea scenelor de actiune iar senzorul de imagine mare asigura imagini cu o claritate de cristal, chiar si in lumina scazuta.

Nimic nu se misca prea rapid pentru aparatul foto Nikon 1 J1.
Dotat cu functia de fotografiere continua cea mai rapida din lume, poate realiza imagini la rezolutie ridicata la pana la 60 de cadre pe secunda.
Iar cand doriti sa focalizati strans un subiect — cum ar fi un copil sau un animal de companie — aparatul foto poate urmari automat subiectul ales si poate inregistra imagini la rezolutie ridicata cu o viteza de 10 cadre pe secunda.

Indiferent daca vreti sa surprindeti miscare rapida, lenta sau subiecti statici, noul senzor de imagine CMOS in format CX de la Nikon nu va dezamageste niciodata.
Echipat cu cel mai rapid sistem de focalizare automata din lume, subiectul dumneavoastra va fi mereu in focalizare.
Construit pentru a oferi echilibrul perfect dintre viteza, sensibilitate la lumina, rezolutie si profunzime de camp, va asigura ca surprindeti intotdeauna imagini si filme superbe, la rezolutie ridicata.

Pentru viteza unui aparat foto precum Nikon 1 J1, este nevoie de un motor care sa faca fata vitezei.
EXPEED 3 este un motor de procesare a imaginii super-rapid proiectat pentru viteza si performanta de neegalat in orice situatie.
Echipat cu doua motoare puternice care pot procesa imagini la o viteza incredibila de 600 de megapixeli pe secunda, permite aparatelor foto Nikon 1 sa surprinda imagini pe care nu le credeati posibile.

Un sistem de aparat foto inteligent si ultra-portabil. Dispune de o gama dedicata de obiective interschimbabile compacte 1 NIKKOR. Construit pentru a oferi noi niveluri de viteza, simplitate si bucurie atunci cand surprindeti lumea.

Dispune de un corp puternic, dar usor, intr-o gama de culori. Dispune de un monitor LCD de 7,5 cm (3 inci), cu 460.000 puncte cu unghi larg de vizualizare si ecran de protectie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More